#D18 PRÈVIA

Dissabte 3 de març, 17:00h
Casal de Sant Pere (Passeig 22 de juliol, 337)

La propera Descomunal ens arriba de la mà de l’associació Terrassa Breaking. Ells es dediquen des de fa anys a ballar Break Dance i a impulsar aquesta disciplina a la nostra ciutat, però en aquesta Descomunal volen aprofitar per fer una mostra, no només de la seva disciplina sinó de totes les que integren la cultura urbana.

Per una banda podreu veure una competició de Breakdance Crew Vs Crew on els diversos grups participants ballaran durant tota la tarda fins arribar a la final (si balleu i us hi voleu inscriure encara ho podeu fer al següent enllaç). Però no només de ball s’alimenta la cultura urbana, una altra figura important és la de l’MC, l’encarregat de posar-hi paraules. Durant la tarda també podreu veure’n uns quants que posaran a prova les seves habilitats verbals. Després de la competició, i abans d’acabar la trobada els rapers terrassencs Mohi i Markus FM també ens oferiran una actuació.

A la Descomunal, però, no només hi haurà competició, mentre duri La Descomunal una sèrie de grafitters pintaran murals i podreu veure’ls en acció. I encara ens queda una quarta pota de la cultura urbana: l’scratch. La traducció literarl d’scratch és rallar però aplicat a aquest àmbit és la tècnica que consisteix en girar un vinil endavant i endarrera a la vegada que es mescla i que està lligat al hip-hop des dels seus orígens. No us ha quedat clar? Cap problema, dissabte en tindreu una exhibició.

Si sou amants de la cultura urbana no us calen més arguments per apropar-vos dissabte al Casal de Sant Pere. Si tot aquest món és nou per vosaltres us animem a descobrir-ho de la mà de Terrassa Breaking. El seu principal objectiu amb aquesta Descomunal és apropar la cultura urbana a tots els públics i unir tots els elements que normalment trobaríem separats en un sol esdeveniment. Us esperem a La Descomunal amb més flow!

Deixa un comentari