Casa de la Música

casa teLogo de la Casa de la Música de Terrassa

La Descomunal 16 es celebra qüestionant l’establert (què entenem per teatre? Qui és el públic i on se situen els actors?) en un dels espais institucionals de la ciutat: la Casa de la Música.

El projecte d’aquesta entitat forma part d’una iniciativa sociomusical en xarxa per tot el territori de Catalunya. El projecte neix el 2005, coparticipat entre l’administració publica i l’empresa privada, destinat a potenciar la música en viu en totes les seves vessants: Formació, Creació, Exhibició (concerts) i Participació ciutadana i dinamització. El concepte de Xarxa es desenvolupa per tal de permetre l’intercanvi d’activitats, d’experiències i projectes que permetin l’evolució i la millora del projecte.

La Casa de la Música és una iniciativa que té vocació de servei públic amb tota una sèrie d’activitats que no tenen rendiment econòmic immediat però que són necessàries per tal de fer créixer l’escena musical de país, alhora que cobreixen necessitats socials. Un ideari, per tant, que conflueix moltíssim amb el que busca la Descomunal: generar participació, promoure l’art fet al territori, arribar a tot tipus de gent i connectar artistes per possibles projectes posteriors.

La Casa de la Música ha acollit en el seu programa a tot tipus d’agrupacions i, com no podia ser menys, esdevé un espai més per celebrar la darrera Descomunal formant part, també, d’aquest univers tan nostre (tan de totes) que va creixent a poc a poc.

Ja ho veieu, que som a tot arreu, reformulant espais i coneixent nous indrets.

Deixa un comentari