#D3 Crònica

El passat mes de desembre va tenir lloc la tercera edició de La Descomunal, organitzada per Videodrome, cinebar a l’Ateneu Candela. Al ser aquesta la tercera vegada que assistíem a aquestes trobades d’artistes locals ja sabíem, més o menys, com funcionaria la cosa. Malgrat que ja coneixíem els artistes convidats i el tema sobre el qual es centraria l’acte (Terrassa i el món audiovisual) el que més va sorprendre va ser l’espai destinat per l’ocasió.

El col·lectiu del Videodrome, un projecte amb més de tres anys de trajectòria, es reuneix cada dimecres a la nit i convoca a la ciutat de Terrassa a ser espectadora d’un altre tipus de cinema. Un altre manera d’entendre l’espectacle cinematogràfic és possible i és per això que Videodrome convida cada setmana a vells i nous amants del setè art a gaudir de clàssics o propostes alternatives sempre en versió original i en forma de cicles mensuals.

Així doncs, seguint aquesta filosofia reivindicativa i diferent, el lloc escollit va ser el Coro Vell, un espai emblemàtic a la ciutat on vam poder celebrar l’acte asseguts a les antigues butaques del seu cinema. Vam veure pujar a l’escenari els convidats des de platea, presentant-se davant la gran pantalla. Vam conèixer el potencial i els projectes de vuit artistes relacionats amb el cine, la publicitat, el disseny i el món audiovisual. Parlem d’en Gerard Misael, l’Isbac Caralt, la Silvia Pérez Cruz, en Joan Paüls, la Marinetta, en Geoffrey Cowper, Palosanto Films i Natalia Colors.

Com ja és habitual, els artistes i col·lectius convidats, van donar-se a conèixer juntament amb una mostra audiovisual de la seva feina o treball creatiu. Després, a la saleta d’entrada, ens esperava un pica-pica i moltes ganes de conversa, de debat i possibles noves col·laboracions. Cada cop queda més clar que La Descomunal és una de les iniciatives més engrescadores per establir nous vincles artístics i professionals dins la nostra ciutat.

Qui serà el la pròxima víctima? Doncs Tigomigo. Ens espera, per tant, una Descomunal especialment artística!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s