#D20 PRÈVIA

Dissabte 7 de juliol

11:30 Pla del Castell de Vallparadís (davant dels bucs d’assaig de la Baumann)

Quan arriba la calor i els números rodons ens agrada fer una Descomunal una mica diferent per acomiadar el curs i començar les vacances. L’any passat us vam convidar a una festa i aquest any us convidem a anar tots junts de picnic.

Volem aprofitar el bon temps i és per això que us convidem a passar el matí de diumenge al Parc de Vallparadís. Ens trobarem a les 11:30 al Pla del Castell (davant dels Bucs de la Baumann) però un cop allà us convidarem a fer una petita passejada per descobrir el parc i algunes coses més… No us en podem avançar gaires coses més perquè volem que aquesta Descomunal estigui carregada de sorpreses, però us podem dir que al llarg del camí trobarem quatre convidats molt especials que ens ajudaran a pensar sobre el lloc d’on venim, on som ara i on volem anar a parar en un futur. Perquè a La Descomunal de fi de curs sempre ens agrada fer una mica de repàs i mirar el futur per començar a pensar en properes Descomunals, però per fer tot això us necessitem.

Després de tot això, però, no ens oblidarem de celebrar que arriba l’estiu i que ja hem fet vint descomunals i acabarem fent un picnic tots junts!

 

Deixa un comentari