#D15 CRÒNICA

Volíem que aquesta quinzena Descomunal fos una festa i ho va ser. Una festa per celebrar que ja fa tres anys que ens trobem cada dos mesos i que ja ho hem fet quinze vegades i és per això que vam voler fer una mica de repàs de tot el que ha donat de sí fins ara La Descomunal. I ho vam voler fer amb el més important: la presència de tots els que fins ara s’han atrevit a acceptar el repte de muntar-ne una. Però aquest cop també teníem ganes de deixar alguna cosa per la posteritat i és per això que el dia de La Festa Descomunal vam inaugurar una exposició al Bau House on es repassava la història de les quinze Descomunals que s’han fet fins ara a través d’alguns dels seus objectes: les paraules que vam teixir amb la Revolució Tèxtil, les preguntes que vam respondre amb Final de Trajecte, un màscara de granota en honor al Frogman que ens van presentar els Natàlia Colors…

Però no només de records es pot viure, per bonics que siguin, i La Descomunal vol mirar endavant i seguir creant xarxes i teixint complicitats entre els creadors de la ciutat i tots aquells interessats en la cultura. Per això vam demanar a tots els convidats que portessin a algú que no conegués La Descomunal i, com que per teixir complicitats cal conèixer-se una mica vam muntar un speed dating cultural. Cadascú parlava amb els companys de taula que anaven canviant responent unes preguntes que havíem distribuït. A més a més, a l’exposició hi vam deixar un espai en blanc perquè tothom qui ho volgués pogués apuntar les idees que havien anat sortint durant les converses, oferir-se per muntar una Descomunal o dir on i com li agradaria que es fes la propera.

La quinzena Descomunal va ser, doncs, l’ocasió perfecta per fer un repàs de les complicitats que hem anat teixint durant aquests anys i per veure que encara ens queden idees per fer-ne moltes més!

Gràcies per ser-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s