#D15 Prèvia

Dissabte 3 de juny, 19:00
Bai House (Av. Jacquard)

Aquesta Descomunal volem que sigui, més que mai, una festa. Segurament no cal buscar motius per muntar una celebració però us en donarem tres: ara fa tres anys d’aquella primera edició de La Descomunal també al Bau House, aquesta edició serà la quinzena que és un número d’aquells més o menys rodons que sempre criden a la celebració i perquè arriba el final de curs i el bon temps i no se’ns acut millor manera de tancar-lo que amb una festa!

En aquesta festa volem recordar tot el que ha passat durant aquests tres anys i les 14 edicions de La Descomunal i és per això que estem preparant una petita exposició que les repassi totes i que podreu veure al Bau House.

També volem fer una de les coses que més ens ha agradat d’aquestes Descomunals. Fer que la gent que hi participa es conegui i que d’aquí en neixin noves complicitats i projectes. Per això us convidem a participar en un Speed Dating cultural. Dividits en grups prepararem una sèrie de preguntes per conèixer-nos millor i per conèixer a gent nova, per això us demanem que porteu un amic o amiga que no hagi estat mai a cap Descomunal. Volem que la família de La Descomunal segueixi creixent!

I una festa no ho és sense música, és per això que acabarem amb la música del DJ Original SoulBoy!

Us hi esperem. Aquesta és la vostra festa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s