L’exposició

Fins el proper dilluns 10 d’abril les obres creades entre tots els participants a La Descomunal estaran exposades. Us deixem el text que han escrit la Marta Palemro i la Judith Con Hache per acompanyar l’exposició:

Aquesta edició de la Descomunal a la Sala Muncunill, està dedicada al món de la il·lustració, l’art i la pintura. Aquesta vegada organitzada per Judith con H i Marta Palmero, ambdues il·lustradores, i amb la col·laboració de Ramon B. Souza (cineasta) , Víctor Mengual i Marc Osho (dj i pianista, respectivament).

Aquesta Descomunal ha estat de les més participatives i dinàmiques, ja que la col·laboració del públic ha estat  important i imprescindible.

L’esdeveniment es va dividir en tres activitats: la primera dedicada al retrat, la segona a les composicions musicals i la tercera a l’art del mural. La finalitat va ser recordar que tots tenim la capacitat i la inspiració necessàries per pintar i deixar-nos anar davant del paper, així com potenciar sinergies entre els diferents assistents.

Entrant a mà dreta trobem els resultats de l a primera activitat. Retrats fets en un minut, trenta segons i quinze segons al ritme d’electroswing.

A l’esquerra, tres murals, cadascun d’ells és una composició realitzada amb dibuixos inspirats per diferents tipus de músia. El primer d’ells  representa la música clàssica, el segon la  rockabilly i el tercer l’electrònica experimental.

A continuació, al fons a l’ esquerra, la cloenda. Aquest mural és el resultat de l`última activitat, on els assistents, amb els ulls tapats pintaven amb les mans al ritme d’una improvisació de downtempo durant 20 minuts de la mà de Victor Mengual (Benny Swing) i Marc Osho.

WhatsApp Image 2017-04-07 at 20.31.54

Per acabar, es va projectar el vídeo dels procés de creació d’aquest mural, perquè tot els assistents poguésssin a elles i ells mateixos expressant-se  sense prejudicis, sense límits: a cegues.
Agraïments:

Al Victor, el Marc i al Ramon per al seu suport tant tècnic com personal.

A la Carme per la seva predispoció desde bon principi i pel seu caliu.

A la Susana (Sala Muncunill), les Laures i les Annes (BaummanlLab), per donar-nos la oportunitat.

A totes i tots els ccompanyes i companys que han assistit i que ens han ajudat a fer realitat aquesta experiencia.
Gràcies i fins la propera,
Marta i Judith

MARTA PALMERO

https://www.instagram.com/unmuntdemons/

http://unmuntdemons.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/marta.palmerogimenez
JUDITH CON H

https://www.instagram.com/judithconh.illustration/

https://www.facebook.com/judithconhillustration/

http://hellojudithconh.wixsite.com/judithconh
RAMÓN  B SOUZA

https://vimeo.com/user26866554

MARC OSHO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s