#D14 Prèvia

des14
Flyers Descomunal 14

Arriba la catorzena edició de la Descomunal a la Sala Muncunill, dedicada al món de la il·lustració, l’art i la pintura. Aquesta vegada organitzada per Judith con H i Marta Palmero, ambdues il·lustradores, i amb la col·laboració de Ramon B. Souza (cineasta) , Víctor Mengual i Marc Osho (dj i pianista, respectivament).

Aquesta serà una de les Descomunals més participatives i dinàmiques, ja que la col·laboració del públic serà important i imprescindible (prepareu-vos per formar-ne part activa). Es dividirà l’esdeveniment en tres activitats on tornarem a gaudir del paler de crear sense límits, sense normes, com quan érem petits. La primera dedicada al retrat, la segona a les composicions musicals i la tercera a l’art del mural. La finalitat és recordar que tots tenim la capacitat i la inspiració necessàries per pintar i deixar-nos anar davant del paper, així com potenciar sinergies entre els diferents assistents. Pintarem, jugarem, ens tacarem i ens coneixerem sense màscares en un dels llocs més emblemàtics de la nostra estimada ciutat modernista.

Un cop finalitzades les activitats, tindrà lloc un pica-pica i begudes, es presentaran els projectes personals de cadascun dels dinamitzadors i s’obriran algunes sorpreses que no deixaran indiferents a ningú. Aquest cop, ens trobarem a la Sala Muncunill, per tal de reformular espais i jugar amb altres estils de mostra i exposició.

Es recomana, doncs, que tothom porti roba que pugui embrutar-se, i l’actitud dels infants, lliure de pors i prejudicis. Per què no? L’art de crear…perquè sí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s