El Corralito

corralito

 

Qualsevol espai és bo per crear si hi ha la gent i les ganes per fer-ho. I a Terrassa sembla que últimament la gent i les ganes estan confluint cada cop més en els espais de creació col·lectiva que s’escampen per la ciutat. És el cas de El Corralito, un espai de creació nascut fa aproximadament un any en un antic gimnàs de la carretera de Montcada.

El Corralito és un centre de creació artística autogestionat de forma col·lectiva pels deu artistes que en formen part. Es tracta d’artistes joves, que no superen els 25 anys, i que treballen en disciplines tan diverses com el disseny de moda, les arts gràfiques, la fotografia, la imatge i les arts visuals i plàstiques. Actualment hi trobareu: Berta Pey, David Corral, Pilar Català, Majara Studio, Ambi, Largo Divad, Itois Bru, Ari Martínez, Gerard Pla Edmundo Garcia i Sergi Lanau. Molts d’ells vells coneguts pels habituals de La Descomunal ja que hi han participat diverses vegades com a organitzadors o convidats.

El Corralito és un espai de co-working però vol ser molt més que això. És també un espai on tots els artistes residents col·laboren en la gestió i el bon funcionament i treballen per crear un punt de trobada i un referent cultural per la ciutat. Sobretot pels més joves però també per altres generacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s