#D13 Prèvia

Descomunal 13: Sht! Es roda!
Diumenge 12 de febrer
Magneti Studio. 11h

des13

Arriba la Descomunal 13, aquesta vegada centrada en el món del cinema, de tot allò que passa darrera les càmeres. Tots sabem que avui dia el setè art no viu la seva millor època, tots sabem que les explosions i els super-herois s’emporten tots els calés mentre que les petites històries, les històries humils i fetes amb cor, no guanyen ni un duro. És una època difícil però nosaltres som optimistes.

Els organitzadors seran en Ramon B.Souza, que ja coneixem d’altres descomunals, i la Cristina Martínez, ambdós especialistes en el sector cinematogràfic, artístic i audiovisual. Ens conviden a tots al Magneti Studio, un dels tallers polivalents d’artistes que hi ha a la ciutat, per fer un repàs per la història del cinema i per assistir a una filmació en viu.És a dir: viurem la màgia del cinema en les nostres pròpies carns.

Gràcies als artistes, actors i professionals que hi trobarem (Oriol Tresens, Aïda Jiménez, Marta Figueras, Guillem Carol i Guillem Bardavio) podrem presenciar una escena ‘in situ’ i conèixer com es du a terme tot el procés de rodatge, des d’aspectes tècnics (fotografia, so…) fins als més teatrals (assaig i repàs de guió).

L’escena escollida és una de les sorpreses de l’acte però se sap que els seus organitzadors en faran participar al públic així que més val venir mentalitzats de casa perquè passejarem entre bambolines.

Es demana, sobretot, puntualitat i mòbils apagats (o en silenci) perquè… ‘Sht, es roda!’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s