#TD5

Visitem nous espais a Terrassa
Diumenge 27 novembre, 11h
11h: El Corralito (C/Montcada, 55)
12h: Taller Tacat (C/Sant Isidre, 49)
13h: Magneti Studio (C/Josep Trueta, 13)

Des de La Descomunal volem conèixer altres espais de creació i projectes artístics del territori. Per això el passat 20 de novembre de 2015 vam començar els Tours Descomunals: rutes pensadess per descobrir espais, tallers o col·lectius i saber què és el que fan i de quina manera. Una formula més de descobrir-los i donar-los visibilitat. Com sempre, connectant artistes i teixint cultura.

El proper diumenge dia 27 de novembre tindrà lloc el cinquè tour. Aquesta vegada no ens mourem de Terrassa, així que el camí serà molt familiar. A la nostra ciutat estant apareixent nous espais de creació i volem investigar-los una mica.

A les 11 del matí ens trobarem al Corralito un bon esmorzar i també una petita presentació de l’espai i els artistes que el formem. Es durà a terme un petit debat sobre aquests indrets, el sistema d’autogestió i el paper dels joves en ell.

A les 12 arribarem al Taller Tacat on ens  resumiran breument què fan i quines tècniques gràfiques utilitzen. Podrem veure com s’ha realitzat el cartell de l’esdeveniment: pantalles, lits, tintes de mostra per a veure tot el procès de treball. Es disposaran petits trossos de materials que podrem “gravar” amb incisions directes i els utilitzarem com a tampons.

A les 13 serem a Magneti Studio perquè ens mostrin qui són i què fan. Tindrem vermut musical i una cloenda ben preciosa per acabar el diumenge.

Ens veiem diumenge. Serà un tour descomunal. Vindreu, oi?

Deixa un comentari