#TD5

Visitem nous espais a Terrassa
Diumenge 27 novembre, 11h
11h: El Corralito (C/Montcada, 55)
12h: Taller Tacat (C/Sant Isidre, 49)
13h: Magneti Studio (C/Josep Trueta, 13)

Des de La Descomunal volem conèixer altres espais de creació i projectes artístics del territori. Per això el passat 20 de novembre de 2015 vam començar els Tours Descomunals: rutes pensadess per descobrir espais, tallers o col·lectius i saber què és el que fan i de quina manera. Una formula més de descobrir-los i donar-los visibilitat. Com sempre, connectant artistes i teixint cultura.

El proper diumenge dia 27 de novembre tindrà lloc el cinquè tour. Aquesta vegada no ens mourem de Terrassa, així que el camí serà molt familiar. A la nostra ciutat estant apareixent nous espais de creació i volem investigar-los una mica.

A les 11 del matí ens trobarem al Corralito un bon esmorzar i també una petita presentació de l’espai i els artistes que el formem. Es durà a terme un petit debat sobre aquests indrets, el sistema d’autogestió i el paper dels joves en ell.

A les 12 arribarem al Taller Tacat on ens  resumiran breument què fan i quines tècniques gràfiques utilitzen. Podrem veure com s’ha realitzat el cartell de l’esdeveniment: pantalles, lits, tintes de mostra per a veure tot el procès de treball. Es disposaran petits trossos de materials que podrem “gravar” amb incisions directes i els utilitzarem com a tampons.

A les 13 serem a Magneti Studio perquè ens mostrin qui són i què fan. Tindrem vermut musical i una cloenda ben preciosa per acabar el diumenge.

Ens veiem diumenge. Serà un tour descomunal. Vindreu, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s