Amics de les Arts i Joventuts Musicals

Un dels edificis més emblemàtics de la ciutat serà el responsable d’acollir l’onzena  Descomunal. Aquesta edició, dedicada a la fotografia i a la màgia de a càmera fosca, tindrà lloc als Amics de les Arts, un entintat paradigmàtica a Terrassa que encara no havíem conquerit. Però els camins de La Descomunal són inescrutables i confiem en que tot arriba. Aquesta és la petita història de l’indret on ens trobarem el proper diumenge 23 d’octubre:

Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, entitat fundada el 1927, treballa per promoure la cultura i l’art en totes les seves formes i per ser un espai de debat i de reflexió entorn a la creació i a la societat. Compta amb seccions d’arts plàstiques, fotografia, cinema, teatre, música clàssica i coral (Cor Montserrat), jazz (Jazz Terrassa) i literatura.

Instal·lada des dels anys 30 a la cantonada del carrer del Teatre amb el carrer Sant Pere, l’entitat ocupa també des del 2003 la primera planta de l’antic Cercle Egarenc (carrer Sant Pere, 46), on s’ubiquen dues sales de conferències i projeccions (sala Jacint Morera i sala Joaquim Vancells) i la secretaria de l’entitat.

Més de 500 socis i sòcies impulsen una activitat cultural ininterrompuda durant tot l’any, amb més de 300 activitats (concerts, conferències, projeccions de cinema, representacions teatrals, lectures poètiques publicacions…). El seu cafè-tertúlia ha estat punt de referència social i cultural de la ciutat durant quasi 80 anys.

Un espai dedicat a la cultura, a l’amor a l’art, entregat a la conversa i a les trobades entre amics i coneguts. Un espai, ara també, Descomunal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s