#D9 Prèvia

Dissabte 16 d’abril
18:00h
Parc de Sant Jordi

El proper dissabte dia 16 d’abril se celebrarà la novena Descomunal, un maridatge de poesia i collage. Dues disciplines diferents que es construeixen mútuament en una acte de benefici recíproc. Per tal que això sigui possible els organitzadors d’aquesta edició posaran al nostre abast un llibre gegant que podrem crear, modificar i intervenir com ens plagui.

Si, hem dit PODREM perquè aquesta serà una Descomunal especialment participativa on convidats, creadors i públic es fondran en un mateix espai trencant així tota barrera i normativa.

A qui se li ha acudit aquesta idea? Doncs a dos artistes ben coneguts per nosaltres. L’Imanol Buisàn (artista plàstic i un dels convidats a la Descomunal celebrada a Tigomigo) i a la Tanit Amoròs (una de les protagonistes de la darrera edició organitzada per Natàlia Colors).  Com bé diuen ells, el llibre és l’objecte més representatiu de la cultura i ens servirà de vehicle entre les dues disciplines presents. El pensament abstracte pren forma jugant amb la mètrica, la sintaxis i la sonoritat fonètica. Dels versos s’aniran formant poemes que, agrupats, crearan un llibre. Per altra banda, aquest llibre estarà compost per diferents retalls desmembrant-ne així la seva essència canviant. Amb l’ajuda del col·lectiu ‘Los días contados’ entre tots i totes podrem col·laborar en aquesta performance i, per cada pàgina creada, gaudirem dels recitals dels poetes convidats. D’aquesta manera, versos i plàstica ballaran al mateix compàs, influenciant-se uns als altres. Dues tècniques creatives transformant-se constantment, reaprofitant el que ja existeix, donant un altre ús a elements quotidians, reciclant art i rimes, collage i poemes.

Amenitzarà la tarda una mica de música de corda i un pica-pica per si la gana apreta.

Us esperem a tots i a totes al Parc de Sant Jordi. Fins dissabte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s