#D8 Crònica

Doncs sí, senyores i senyors, finalment la vuitena Descomunal va complir el seu objectiu i Frogman va tornar. I és que aquest misteriós home granota del que molts sabíem ben poc va resultar ser una metàfora de la unió dels artistes de Terrassa així que, què millor per fer-lo tornar que un acte que buscar connectar artistes per teixir cultura?

Ho hem vist a les pel·lícules, el primer que cal fer quan hi ha una desaparició és denunciar-la i posar els millors professionals a investigar-la. En aquest cas van ser els detectius de Palosanto Films convertits en una elegantíssima parella d’investigadors amb res a envejar a la de True Detective. A partir d’aquí van ser les actuacions dels artistes convidats els encarregats de fer-lo tornar: la poesia de Tanit Amorós, els curtmetratges de Natália Colors i Ramón B. Souza, les fotografies de la Marina Figueras, la dansa de la Míriam Moukhles i les il·lustracions de Martí Furgber l’actuació del José Àlvarez i, sobretot, la música de les Kinsale. I és que va ser aquesta tornada la que vam acabar corejant tots junt per invocar Frogman que va acabar apareixent a l’escenari de La Coral dels Amics posant el punt i final a aquesta performance d’humor absurd marca de la casa dels Natàlia Colors.

Però aquí no va acabar La Descomunal. Sí l’objectiu era unir-nos calia aprofundir una mica més la relació. Per això, després de la performance, va arribar el moment de l’speed-dating. Els creadors ens esperaven cadascú en una taula, alguns amb més mostres del seu treball perquè ens apropéssim per conèixer-los més d’a prop. Després d’aquestes converses segur que Frogman pot estar content, tots vam marxar coneixent millor algun dels artistes de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s