#D8 Prèvia

26 de febrer. On és en Frogman?
20:00h. Convocatòria a la Societat Coral dels Amics
(Aquesta vegada, per qüestions tècniques de l’espectacle, es prega màxima puntualitat)

El número 8 sembla un signe infinit però posat del dret, un nombre rodó (tant per dalt com per baix), un notable alt i, segons la cultura xinesa, la representació de l’equilibri i la perfecte simetria. Així doncs, amb totes aquestes virtuts, aquesta Descomunal ha de ser magnífica per força.

Aquest cop, i després de tan debatre sobre artistes i conjuntures culturals, buscarem allò que està en boca de tots: la metàfora de l’ART. Li han posat el nom de Frogman i necessitarem un bon tingladu per descobrir on s’amaga. Un show multidisciplinar organitzat per Natalia Colors. Una posada en escena a mig camí entre el musical i la performance. Els convidats, però, no apareixeran pas presentant-se com de costum, sinó mostrant en directe allò que saben fer millor.

El que vindrà després podria anomenar-se un Speed Dating terrassenc, amb la diferència que serà apte tant per solters com per casats. Un joc de taules i cadires on aniran seient els convidats i on el públic podrà conèixer-se, intercanviar opinions i preguntes.

Humor, dinamisme i espectacle en un dels recintes més mítics i emblemàtics de la ciutat.

A nosaltres ens encanten les iniciatives que innoven en els llocs més clàssics perquè creiem que no hi ha res més descomunal que recuperar antics espais i reformular-los, fer-los una mica més nostres. Evidentment no hi faltarem, i vosaltres?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s