Casal Popular L’Atzur

La sisena Descomunal es va celebrar al Casal Popular l’Atzur, un espai sòlid i consolidat a la ciutat, amb un clar posicionament ètic i moral on, malgrat el seus principis polítics, molt lligats a la CUP, hi convergeixen diferents idees i visions. Totes, però, sota una voluntat comuna: crear alternatives en aquest punt d’autogestió per tal de potenciar una societat més justa, equitativa i social.

L’Atzur és un espai alliberat, autogestionat i desvinculat de qualsevol organisme públic de la ciutat. Hi conviuen diferents col·lectius i persones per tal de prendre decisions col·lectives i propiciar iniciatives comunes.

A l’Atzur s’hi poden escoltar seminaris d’economia o actes polítics. S’hi poden veure documentals històrics o recitals poètics, així com gaudir d’espectacles artístics i d’una bona cerveseta al seu bar.

El Casal és doncs un punt de trobada on conflueixen diversos punts de vista amb un mateix objectiu: potenciar el canvi a peu de carrer, des de baix i sense jerarquia. El seu lema? ‘Entre totes, TOT!’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s