#D6 Prèvia

Dissabte 20 de juny, 2015
18:30: convocatòria a la Plaça del Progrès
18:45: Comença l’itinerari (en negreta surten marcats els llocs on tocarà aturar-se)

  • Portal de Sant Roc, Carrer Major, Carrer de les Parres, Plaça Vella, Carrer Font Vella, Carrer de la Palla, Carrer Sant Pere, Plaça del Vapor Ventalló, Carrer del Teatre, Carrer Sant Cristòfol, Passeig del Compte d’Ègara, Casa Baumann)

El proper dissabte 20 de juny tindrà lloc la sisena edició de La Descomunal. Aquesta vegada, la celebració girarà al voltant de l’Art i la Política. Com es relacionen? Com conflueixen? Els organitzadors, membres pertanyents del Casal Atzur, volen crear un espai dinàmic entorn aquest tema on cada artista que hi participi hi exposi la seva interpretació i on, per descomptat i com sempre, el públic pugui opinar i manifestar-se.

A diferència d’altres edicions, aquesta serà una Descomunal moguda, ja que constarà d’un recorregut per la ciutat. Després de llegir un manifest de presentació a la Plaça del Progrès, començarà aquesta petita excursió pels carrers de Terrassa. Parades al carrer de les Parres, al carrer de la Palla, a la Plaça Vapor Ventalló, al Carrer Sant Cristòfol, al Passeig del Compte d’Ègara i a la Casa Baumann. A cadascun d’aquests llocs hi trobarem obra, instal·lacions, recitals, música o teatre per part dels artistes convidats.

A mida que anem caminant, a banda de trobar-nos amb les presentacions dels participants, amb el seu art i amb alguna sorpresa més pel trajecte, formarem part d’un debat dividit en tres parts. Un debat fraccionat en tres premisses que els propis organitzadors aniran obrint. Sempre entorn al tema central: existeix l’art sense política. Tot art és polític? Hauríem de separar ambdós termes o viuen condemnats a dependre l’un de l’altre?

Ja sabeu que sense vosaltres totes aquestes preguntes queden a l’aire. La Descomunal demana i necessita que el públic opini, ja que tots formeu part d’aquesta iniciativa.

No us en perdeu la sisena edició que, a més, està d’aniversari perquè just fa un any de la primera. Es tancarà, doncs, aquest cicle a la Casa Baumann, allà on va començar tot.

Sortiu al carrer i manifesteu-vos.

Felicitats, Descomunal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s