#D5 Prèvia

24 d’abril, 2015
Durant tot el dia els artistes pintaran el mur

19:30h Convocatòria a la Plaça Vapor Ventalló
19:45h Presentació dels convidats
20:15h Inici del debat
21:00h música, beure i pica-pica

El proper divendres 24 d’abril tindrà lloc la cinquena Descomunal a càrrec de Majara Studio. Totes i cadascuna de les descomunals són diferents entre sí, però aquesta té quelcom que cap de les altres havia tingut: serà la primera Descomunal a l’aire lliure i en la qual les activitats començaran a mig matí. Així doncs, durant tot el dia podrem gaudir de la celebració.

Una Descomunal centrada en l’StreetArt no podia celebrar-se només de nit, així que els artistes convidats pel col·lectiu de Majara, la majoria d’ells artistes de graffiti, pintaran el mur fent participar activament a tothom que vulgui. Els trobareu a la part de dalt de la Plaça Vapor Ventalló on també s’hi podrà reunir tot aquell que s’hi afegeixi més tard.

Al vespre, a partir de quarts de vuit, es presentaran els convidats, tots relacionats amb el món del graffiti i l’art urbà. Aquesta vegada ens acompanyaran Anna Taratiel (coneguda artísticament com a Ovni), Gerard Pla, Morcky, Flash, Oips i el col·lectiu dels Urban Sketchers de Terrassa. Un cop coneguem els artistes, la seva feina i els seus objectius professionals, es donarà pas al debat que, aquesta vegada, girarà al voltant de les següents preguntes: és art només allò que està emmarcat en un museu? El graffiti és vandalisme estètic i prou? Cal potenciar les pintades com a mètode de denúncia o han de servir només per decorar la ciutat en espais prèviament cedits? Si el graffiti no es fa d’amagat perd l’autenticitat i l’essènia?

De tot això i de molt més podrem parlar, debatre i reflexionar. Beure, pica-pica i una mica de música dj acompanyaran la tarda. Us atreviu a dir (i pintar) la vostra?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s