#D4 Prèvia

20:00h Convocatòria a TigoMigo (C/Viveret, 17)
20:15h Terrassa i el món de l’Art. Es presenten els convidats
20:45h Debat obert: la professionalització artística
21:00h Exposicions i sorpreses
21:15h Pica-pica i beure per tothom…

Aquesta edició de La Descomunal, centrada en el món de l’Art i organitzada per TigoMigo, es durà a terme el proper divendres dia 20 de febrer.

Aquesta vegada el tema principal girarà entorn de l’Art i la seva professionalització. Ho debatrem a través de vuit mirades: Miki Montlló, Oriol Hernández, Conrad Roset, Majara Estudi, Imanol Buisán, David Corral i Júlia Ferrer. Cadascun d’aquests convidats es troba en una situació laboral diferent i respon a un perfil determinat d’artista. Alguns han tingut èxit gràcies al seu treball, altres han hagut de marxar fora a buscar sort. Alguns comencen i altres han conreat diferents camps dins del mercat, com el comissariat o la gestió. Tots, vinculats d’alguna manera a Terrassa, presentaran el seu treball i es donaran a conèixer mostrant-nos com, a vegades, dedicar-se a l’art, pot ser una aventura dura i complicada però també fructífera i gratificant.

El lloc escollit és la galeria del mateix col·lectiu que ho organitza. Una galeria multidisciplinar situada darrera la Plaça Nova, prop del centre de la ciutat. Artesania, joies, recitals poètics, petites escultures i, ara també, edicions de La Descomunal, es troben en aquest petit espai blanc, minimalista i lluminós.

Pel que sembla, aquesta vegada anirem una mica a cegues (literalment). Malgrat molts ja coneixeu la dinàmica d’aquestes trobades, aquest cop ens esperen sorpreses que, fins el final, no ens permetran veure-hi clar.

El que sí que podem assegurar és molt de debat artístic, preguntes obertes, exposicions en directe i una mica de pica-pica per quan la gana apreti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s