#D3 Prèvia

20:30h Convocatòria al Coro Vell
20:45h Terrassa i el món audiovisual: parlen els convidats
21:15h Debat obert: Terrassa +/- cultura audiovisual?
21:45h Pica-pica per tothom + sessió dj i més sorpreses

Ja tenim aquí la tercera Descomunal. Ja sabeu que cada dos mesos una nova trobada d’artistes arriba a la ciutat. A punt de celebrar-ne la tercera edició, sembla que això ja va agafant forma. Aquesta vegada, els encarregats d’organitzar-ho han estar el col·lectiu del Videodrome, cinebar a l’Ateneu Candela. Per què? Doncs perquè, volent-ho o no, els hi va tocar la grossa (el ram, en aquest cas). I és que la cosa funciona així: cada col·lectiu li passa el relleu a un altre. A la Descomunal passada, com que va ser Final de Trajecte qui ho va preparar tot, van ser també ells els encarregats d’escollir qui faria la mateixa tasca el proper cop.

El col·lectiu del Videodrome, el qual es reuneix sens falta cada dimecres a la nit a l’Ateneu Candela per assistir al visionat d’un film, ha volgut centrar l’esdeveniment en artistes especialitzats en el món de l’audiovisual: direcció cinematogràfica, animació, producció o campanyes de publicitat. Aquest és bona part del món dels vuit convidats: Geoffrey Cowper, Marinetta, Silvia Puig Brujas, Palosanto Films, Natalia Colors, Isbac Caralt, Gerard Misael i Joan Paüls.

Sabem que tots ells seran el punt de partida per obrir el debat on tots i cadascun dels assistents poden dir la seva i participar. Tots vuit es presentaran de la millor manera que saben i a través del llenguatge que millor dominen: el fílmic. Seguidament seran els espectadors qui podran donar la seva opinió, les seves inquietuds i establir, com sempre, nous punts de vista.

Per poder descobrir tot això haureu d’anar a un lloc molt especial, i és que la gent de Videodrome ha escollit un indret mític i molt oportú per dur-ho a terme: el Coro Vell. Envoltats per un lloc emblemàtic, asseguts a butaques quasi d’època i revivint un espai mític a la ciutat podrem acomodar-nos per gaudir de la tercera Descomunal. Que comenci la pel·lícula!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s