Ateneu Candela

Des de Final de Trajecte van escollir l’Ateneu Candela per ubicar-hi la segona edició de La Descomunal. Els motius van ser, en gran part, sentimentals. Des d’allà van emetre durant una temporada un programa de ràdio a través de Post Scriptum Ràdio i allà hi van celebrar també la seva festa de presentació, hi han organitzat diversos esdeveniments i, en definitiva, hi segueixen vinculats.

Més enllà dels motius sentimentals, però, no falten raons per muntar una trobada d’artistes a l’Ateneu Candela. Aquest centre social, que va celebrar els 13 anys d’història el juny de 2014, vol ser un espai de trobada obert a la ciutat i a la seva gent, un punt de trobada d’iniciatives ciutadanes, d’activitat i de producció de cultura i de comunitat. I ara mateix està més viu que mai. Si passeu per allà a prendre alguna cosa al bar el més probable és que us trobeu una representació teatral, un concert, un recital de poesia, la gent de la Coope repartint cistelles ecològiques, Communia fent anar una impressora 3D o Synusia i les novetats a la lliberia, per posar només alguns exemples.

candela

L’Ateneu, a més a més, es troba en una antiga fàbrica tèxtil rehabilitada i envoltada d’antigues fàbriques que s’estan convertint en despatxos d’arquitectes, dissenyadors, estudis d’artistes… Una demostració que a Terrassa també tenim les nostres fàbriques de creació i que aquestes han sortit per generació espontània.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s