#D2 Prèvia

20h Convocatòria
20:15h Terrassa i la música: parlen els convidats
21h Debat obert: Terrassa +/- cultura?
21:30h Pica-pica per tothom + SoulSystem Dj’s

D’entrada no es pot tenir tot però la primera Descomunal va ser, això segur, una gran empenta per les que vindran, un tastet del que, no sabem si tard o d’hora, en resultarà de tot aquest enrenou artístic. Una iniciativa que la ciutat de Terrassa patirà cada dos mesos.

Com ja s’ha anticipat, la propera Descomunal del 3 d’Octubre l’organitza Final de Trajecte. Aquesta vegada el periodisme cultural de proximitat serà l’encarregat de posar pau en tot aquest desgavell d’artistes, col·lectius i entitats. Ells han centrat les seves víctimes en l’àmbit musical, així que seran musics o gent relacionada amb el món de la música els que sofriran les conseqüències d’aquest entremat de despropòsits. Que no pateixi ningú, que ja ens han dit que no mosseguen, que no fan fer el pi pont i que si ens equivoquem podem tornar a començar.

Alfons Ferran, Anna Fernández, Màrius Intente, La gola del llop, Soul Vespa i Monsieur Cactus són els sis convidats de la propera edició. Ells ens parlaran del que són, del que fan i del que volen fer. Tots i cadascun d’ells treballen, dediquen temps i esforç al món de la música, tenen ganes de continuar-ho fent i són conscients que junts, unint idees i projectes, poden sortir coses molt potents i, d’alguna manera, molt necessàries culturalment.

Però no us penseu pas que això és com assistir a una conferència o anar al teatre. No n’hi ha prou amb escalfar la cadira. Un cop els conegueu s’obriran dinàmiques (sí, alguns periodistes tenen certs passats esplaierus) on es pretén que sorgeixin temes relacionats amb l’art i la ciutat on tots podreu participar, dir la vostra, donar idees o, simplement, escoltar.

Final de trajecte ens portaran els artistes a l’Ateneu Candela el vespre del dia 3, ells es presentaran i, si sorgeix l’amor o algun lligam del tipus que sigui (aquí no hi ha prejudicis) serà del tot cosa vostra.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s