Casa Baumann

La Casa Baumann té tres caracterísitiques que la fan un lloc privilegiat. La primera és l’edifici, una casa modernista amb alguns dels elements més típics d’aquest estil arquitectònic com les baranes de ferro forjat o les teulades decorades amb trencadís. Deu el seu nom, exòtic per ser que es troba a Terrassa, a un industrial de llanes suís que hi va viure fins al 1960.

D’edificis modernistes a Terrassa en tenim molts, així que anem a la segona característica que el fa especial que és l’entorn. La Casa Baumann se situa sobre el Parc de Vallparadís. un dels parcs urbans més extensos de Catalunya. El pati de la Baumann té, de fet, unes vistes priviliegiades al parc i, mentre dura el bon temps, des del Bau House s’hi ofereix música, poesia i tota mena d’activitats.

baumann

Però tots això no seria res senes la gent que habita l’espai organitzant activitats. La Casa Baumann és la seu del Servei de Lleure i Joventut de l’Ajuntament de Terrassa. Allà hi trobem l’Oficina Jove, activitats relacionades amb el lleure, el Districte Jove, s’hi troben diverses entitats, bucs d’assaig i el BaumannLab. El BaumannLab va ser, precisament, el responsable de posar en marxa La Descomunal i van decidir jugar a casa en aquesta primera edició. Es tracta d’un laboratori de suport a la creació artística que duu a terme diverses activitats des de beques a formació o trobades com La Descomunal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s